Personal

Katrine Wilhelmsson…

… heter jag som öppnade Tyresö Hunddagis 1998. Jag är aktiv inom SBK (Svenska Brukshund Klubben), utbildad Instruktör och Tävlingsledare. Jag innehar även SBK:s förtjänsttecken i silver och har haft flera olika uppdrag inom styrelse och sektorer på Tyresö BK. Jag har även haft kurser i klubbens regi.

Jag är allätare när det gäller hunderiet och prövar gärna på det mesta, dessvärre räcker tiden inte till allt. Jag har gått mängder av kurser och bevistat massor med föreläsningar för Sveriges främsta inom bl a Etologi, Genetik, Mentalkunskap, Diverse bruksgrenar, Lydnad, Klicker, Problemhundskurser mm.


Jag har tävlat i spår och lydnad med mina tidigare Dobermann, förhoppningsvis dyker de upp en ny sådan familjemedlem i framtiden. Utställning ägnar jag mig åt ibland.  Jag har också en liten dvärgpinscheruppfödning under kennelnamnet Piri Piri´z.

För närvarande har jag 4 egna hundar av rasen Dvärgpinscher nämligen Exigor´s Piri Piri "Piri" samt hennes döttrar, Piri Piri´z Aiza Amore "Aiza", Piri Piri´z Blaze Bounty "Bounty" och Bountys son Piri Piri’z Cassius Clay.

Jag har god hjälp av…

...snart mer information om personalen.

Vi har emellanåt duktiga praos från årskurs åtta och uppåt samt praktikanter som hjälper till, dock alltid under någon vuxens överseende. Många av praktikanterna är från naturbruksgymnasium och hundsportsgymnasium och har då ett gediget intresse för hundar.