Om Tyresö Hunddagis

Tyresö Hunddagis slog upp portarna 1:a september 1998. Vi har fortfarande kunder som vart med oss från början.

Vi finns i Petterboda, Öringe, Tyresö. Det är nära till kommunikationer och centrum, men också till skog och strövområden. Lokalen är stor, ljus och luftig, tack vare vår klimatanläggning är den sval på sommaren och varm på vintern.

Hundarna är uppdelade i grupper och delar rum med andra i lämplig storlek/temperament. De är viktigt att de trivs och är trygga tillsammans. I varje rum har hundarna tillgång till bäddar/soffa att ligga i, leksaker och vatten. Detta står dagiset för.

Hundarna kommer mellan
kl. 6,30 - 9,00 på morgonen och
går hem från kl. 15,30 - 18,00.

Varje hund är ute på 2 promenader uppdelat på förmiddag och eftermiddag.

Mitt på dagen serveras medtagen mat till de hundar som äter här.

Dagarna varvas av promenader, lek och bus och mys med oss tvåbenta
som är här, men också vila/avkoppling.

Rent ska det vara på ett hunddagis, så städar gör vi varje dag.

För att börja på dagis bör hunden (valpen) vara minst 5-6 månader. Hunden ska också vara vaccinerad mot valpsjuka, parvo, HCC samt gärna kennelhosta. Hunden ska vara liv- och veterinärvårdsförsäkrad. Viktigt är också att hunden fungerar med andra hundar och människor. Vi tar även emot löptikar, dock får de sitta i särskilt rum under löpet.
 
Tyresö Hunddagis är givetvis godkänt av Miljö- och Hälsovårdsmyndigheterna samt medlem i SSHF (Sveriges Hunddagis Förening). F-skattebevis innehas.

Vill du lämna din hund på ett dagis där man är engagerad och kunnig så är du hjärtligt välkommen att kontakta mig för mer information.